VÅRA TJÄNSTER

Här kan du se hur vi kan hjälpa dig. Är du osäker på vad du vill, så ring för då kan vi bolla lite tankar och idéer.

VÅRA TJÄNSTER

Här kan du se hur vi kan hjälpa dig. Är du osäker på vad du vill, så ring för då kan vi bolla lite tankar och idéer.

Vattenrening

Det är viktigt att du som slutkund får en funktionsgaranti. Detta kommer vi se till att du får genom oss eller direkt från leverantören.

Denna garantin är för att vattnet ska hålla rätt kvalité. Här spelar det även roll vad för filter vi använder vid en anläggning.

Olika filter påverkar kvalitén på vattnet. Vi gör en vattenanalys och informerar dig om vilket filter som lämpar sig bäst för just ditt vatten.

Någonting så vanligt som när man har höga halter av kalk i vattnet är avhärdningsutrustning, detta är i stort sätt en behållare som fylls på med vanlig koksalt i tablettform.

Vårt mål är att leverera utrustning som är främst lättåtkomligt, drift säkrad och lättskött. Givetvis så ska den även vara prisvärd.

Badrumsrenovering

Ett badrum har i regel 2 funktioner. Utöver det vanligaste att behöva uträtta sina behov, så kommer det alltmer att det ska fungera som en avslappnings oas, ett spa.

Huruvida du väljer att göra om en ”vanlig toa” till ett hemma-spa, så kan vi vara med i planeringen och planlägga rördragningen ihop med dig. Här kan det även spela roll om att dimensionera varmvattensberedaren rätt, speciellt om ni är många i hushållet och alla vill vara för sig själva under flera timmar.

Givetvis så är vi med och drar rör om du bara ska förnya dig mer traditionellt.

Men bara med enkla medel så kan man lyxa till känslan. Vi kan tex. bara byta ut rören, tvättstället, tvättställsblandaren, duschblandaren och toalettstolen. Du kanske vill ha en handdukstork. Dem finns både som elburna eller vattenburna.Som sagt, detta tycker vi är oerhört kreativt och även om du har en hel klar vision i hur du vill ha det, så bolla gärna med oss.

Reparationer

Visste du att VVS står för värme, ventilation och sanitet? Och som du kan räkna ut av dessa tre områden, så handlar det mycket om kopplingen mellan dessa, nämligen rör.
Vi är experter på rör och att reparera dem, även på att förlänga eller komplettera vid behov. Ibland så är behovet kanske något helt annat än rör och då har vi nära samarbete med företag som kan just den biten.
Vi titulerar oss både som VVS-montör och TIG-svetsare och det gör att vi kan reparera de flesta rör inom branschen.

Service

En stor del av vårt yrkesprofession som VVS-montör är just att underhålla, mäta, ställa in och även komma med smarta lösningar när det behövs. Vår arbetsplats kan vara allt från din bostad till att sköta en hel kommersiell byggnad. Vi vill leverera trygghet och det gör vi genom att alltid kunna sätta oss in i de olika situationerna vi ställs inför. Service är för oss förmågan att lyssna på vad du vill ha och till o med ge dig ett bättre alternativ.

Då många jobb är olika, så är vi helt kompetenta att läsa ritningar och att se en helhet.

Undercentraler

-Vi byter ut gamla undercentraler till mer effektiva idag
-Vi byter värmeväxlare, pumpar, styrdon, ventiler vid behov
– Injustering av värme/varmvatten
– Vi är certifierade rörsvetsare
Det som är det intressanta här är att öka lönsamheten och få full kontoll på energiförbrukningen genom energibesparande åtgärder.

Värmepumpar

Vi på Himmelsby Svets och VVS försäkrar dig att vi vet vad verkningsgrader och energibesparing är samt hur vi faktiskt kan spara dig pengar genom att välja ut rätt värmepump för ditt hushåll eller fastighet.  Vi har rätt behörighet att installera värmepumpar.

Köksrenovering

Även om ett kök handlar mycket om köksskåp och storlek, så vågar vi påstå att vårt jobb är jätteviktigt under en köksrenovering. I ett tidig stadie av planeringen så vi kan komma med smidiga lösningar.

Det sker utveckling hela tiden så att vi får en bekvämare tillvaro och det innebär att om du vill ha en kyl med färskvatten eller iskuber automatiserat, så hjälper vi dig med de rören som ska dras.

När det gäller garantier och försäkringar. Vi tycker det är jätteviktigt att du som konsument är skyddad. Låter du oss göra arbetet, så har du det skyddet.

Radiatorer

Dessa benämns oftast som värmeelement och har funnits i våra hem i många år. Även här så går utvecklingen mycket progressivt framåt och nya samt smarta lösningar dyker upp på marknaden hela tiden.

Är elementet kallt eller för varmt? – Många gamla element går att få igång och bli mer energisnålare genom att bara byta ut vissa komponenter.

Med teknikens framfart så har du möjligheten att även kunna styra dem från din mobiltelefon.

Vi kan vara ditt bollplank och visa dig olika modeller och självklart hjälpa till med dimensioneringen och installationen.

TIG svetsning

Våra VVS-montörer är även utbildade i TIG svetsning. Vi har ISO Licensen på både Svart Material SS-EN ISO 9606-1 och Koppar SS-EN ISO 13585. Det innebär för dig som kund att du får ett mycket bra och kompetent arbete utfört. Det underlättar en hel del om vi behöver använda oss av kreativa lösningar eller helt enkelt ta oss fram med rören till slutdestinationen.

Eftersom vi är certifierade så ger det oss även behörigheten att ta emot en del uppdrag som har certifiering som krav.

111-ans-ostegotland-himmelsby-vvs-partner

Spolar rör och kringarbeten

Vi Spolar och filmar alla rör/avlopp vid behov. Vi utför stambyte och även igengjutning om det behövs avslutas något. Vi gjuter platta på mark för nybyggen. Behöver du stensättning eller murbygge så fixar vi det med, likaså om du funderar på att gräva nya ledningar i trädgården. Vi dränerar och utför stubbfräsning, sätter nya brunnar som till ex trekammarbrunn. För att göra detta så har vi följande maskiner till förfogane:
3st grävmaskiner.
2st lastmaskiner.
2st avant (mindre lastare).
2ST Lastbilar den ena med kran.
Ring 010 12 98 111

SAMARBETSPARTNERS

Som en naturlig följd i att kunna leverera en helhetslösning, så kan vi stolt presentera våra samarbetspartners. Dessa har vi en mycket bra och nära relation till.

SAMARBETSPARTNERS

Som en naturlig följd i att kunna leverera en helhetslösning, så kan vi stolt presentera våra samarbetspartners. Dessa har vi en mycket bra och nära relation till.

VARFÖR VÄLJA OSS?

BEGÄR OFFERT

Är du i tankar på att bygga nytt eller renovera? Begär en kostnadsfri offert från oss.